MIN BLOG

"Hvis du vil have et intelligent barn - læs eventyr for det.
Hvis du vil have et endnu mere intelligent barn - læs flere eventyr" ~ Albert EinsteinI eventyret, i fantasien er ALT muligt, og der er en klippefast tro på, at mirakler kan ske, og på at kærligheden/det gode vinder over frygten/det onde. Og det VED børn - og barnlige sjæle. 

Lad os ikke klippe børnenes smukke, eventyrlige vinger af. Lad dem være prinser og prinsesser, modige helte og heltinder, der bekæmper drager og alskens ondskab og rækker efter stjernerne. Bekræft dem i, at drømme bliver til virkelighed, at levende fantasi er forudsætning for al skabelse. 

Lad OS i det spritnye år prøve at blive som børn påny, - og det kan vi, hvis vi vælger det. Gevinsten/Belønningen/Det Halve Kongerige er, at vi genfinder visheden om, at tingene kan lade sig gøre - og det kan de, hvis vi handler ud fra tro, tillid og et åbent hjerte (alt det vi ikke kan stå for hos babyer og småbørn). De viser os vejen..... Vores egne drømme blev jo også til virkelighed - måske lod vores fornuft blot nogle af drømmene være små og begrænsede. Når først vi har indset det, så er vel der ingen grund til at give den form for fornuft videre til vores børn.

På trods af vinterkulden, er der grøde i luften.

 

Overalt i verden mærkes det, at alting er ved at ændre sig. Det er ligesom "det gamle" hives op af vandet og køres gennem en kollosal vridemaskine - der vrides og vrides og der er ingen vej tilbage. På den anden side venter "det nye" at blive foldet ud, hængt til tørre i solskinnet og blive blafret igennem af forandringens nye, friske vinde. 

Alle nye tanker, idéer, opfindelser, nye måder at være sammen på - at se verden og os selv på - har de bedste betingelser i disse tider. Der er medvind på cykelstien.


Jeg ønsker for os, at 2022 bliver året, hvor vi tør drømme store, dejlige, "barnlige", sjove, skøre, fantasifulde, grænseoverskridende drømme - hvor alle vores vildeste ønsker går i opfyldelse - på trods af "verdens" fornuft, mismod og elendige prognoser.

GODT NYT ÅR!!!!!  

01-03-2022