MIN BLOG

 

 

Sjælens mørke nat....

 

Den kommer til os alle.

 

 

 

 

 

 

Den nat, hvor fortvivlelsen virker ubærlig, ensomheden uudholdelig, hvor alt det, vi troede på, virker meningsløst, og hvor vi ikke orker at slæbe os igennem endnu en dag.

 

Den mørke nat kan strække sig over lang tid samtidig med at det føles, som om tiden står stille. Det er som at befinde sig inde i en glasklokke, en kokon. På den anden side er LIVET, de friske farver, lyset, børnelatteren og alle de, der vil os det godt.

Vi ser dem, - de kan ikke nå os, og vi kan ikke nå dem.

 

Sjælens mørke nat....

Den kommer til os alle. Jeg selv opfattede det egentlig mere som menneskets/sindets mørke nat. Mennesket, som ser sig selv skrøbeligt, sårbart, - adskilt fra sin sjæl og som ikke kender sig selv mere.

På den anden side - eller rettere inderst inde - er sjælen, den evige væren, det uforklarlige, den indre stemme, som hvisker, at alt er o.k., at vi aldrig er alene, og at den venter tålmodigt, indtil vi er parat til at komme igennem den eksistentielle krise, ud i lyset igen, folde sommerfuglevingerne ud og efterlade den tomme kokon - som visere, gladere og mere hele mennesker med et nyt syn på os selv og verden 

- og tillige være taknemmelig for den foranderlige, forunderlige rejse 

Sjælens mørke nat...

 

Hér kommer en sang for det urolige hjerte:

 

 

ALT ER GODT 

06-02-2014